EA3 team

Wie

EA3 - info@ea3.nl Eric - eric@ea3.nl Marjo - marjo@ea3.nl Jake - jake@ea3.nl Selina - selina@ea3.nl

EA3 - info@ea3.nl

EA3 brengt een kerngroep samen van mensen die werken aan innovaties. Als onderdeel van een groot en divers netwerk van mensen en organisaties breiden we onze impact uit en weten we waar, waar en wanneer dat nodig is.

Eric - eric@ea3.nl

Eric leefde het leven, deed wat hij zei en heeft veel innovaties zien mislukken, maar ook veel innovaties slagen. Als werktuigbouwkundig ingenieur met een MBA-opleiding is zijn kracht een totaaloverzicht van het ecosysteem en zijn werking. Zijn passie is om vanuit zijn ervaring, kennis en netwerk circulaire innovaties te laten werken vanuit een organisatorisch en financieel oogpunt. Wat ons bindt, is ons primair perspectief op mensen voor succesvolle innovaties.

Marjo - marjo@ea3.nl

Marjo heeft altijd een perfecte balans tussen werk en privé gehouden en als chemisch ingenieur in R&D en productie heeft ze de impact van innovaties op grote bedrijven van dichtbij beleefd. Haar passie is het gebruiken van haar kennis van materialen en productie om circulaire innovaties te laten werken vanuit een oogpunt van productie en waardeketen. Wat ons bindt, is ons primair perspectief op mensen voor succesvolle innovaties.

Jake - jake@ea3.nl

Jake heeft een bachelor Europese studies en snuffelde aan verschillende culturen door zijn studies in België en Canada. Duurzaamheid en MVO hebben altijd zijn speciale aandacht gehad. Zijn passie is het gebruiken van zijn kennis van culturen en talen om circulaire innovaties te laten werken vanuit een sociaal en cultureel oogpunt.Wat ons bindt, is ons primair perspectief op mensen voor succesvolle innovaties.

Selina - selina@ea3.nl

Selina studeert visuele communicatie en is vanaf haar vroegste jeugd geïntrigeerd door visuele representaties. Zowel handmatig als digitaal kan ze expressieve beelden produceren om een boodschap of een oproep tot actie over te brengen. Hiervoor heeft ze een buitengewoon oog voor visuele details ontwikkeld. Haar passie is het gebruiken van haar kennis en vaardigheden in visualiseren en fotografie om circulaire innovaties te laten werken vanuit een visueel en esthetisch gezichtspunt. Wat ons bindt, is ons primair perspectief op mensen voor succesvolle innovaties.